Koji je ovo qrac !??? (:

Jebote zivot,jedva sam skontala kako da napisem novi post :S

Ovaj blogger postao kao nasa drzava cini mi se: razjebano,nedefinisano podrucje na kojem se jedva snalazim !! Jebat ga (:

Nakon vise od pola godine odlucih da napisem novi post. Iako ne znam o cemu da pisem,kad je sve otislo u qrac i tamo odakle je doslo (u pi**u materinu) !!

Riblja corba kao muzicka podloga !! Bora corba covjek kojeg mrzim,i ne kontam kako roker moze da bude zakleti cetnik u p.m. ! Al’ kao umjetnika ga moras postovati … jednostavno moras !

Kasnije cu lepo da napisem pismo Djeda mrazu,dok se malo skuliram i popusim ovaj cigar. Zelim ga zamoliti za neke materijalne i nematerijalne stvari. Zelim ga zamoliti da 31.12.2007 – 1.1.2008 ne zavrsim u bolnici na ispumpavanju kod naseg nesposobnog medicinskog osoblja,koje je zapravo sposobno da unisti zivot. Jebote,pa mi nemamo u gradu ni jednog djecijeg urologa. Ma nemamo mi nista u ovakvoj drzavi : ni love,ni ljubavi,ni kuluture,ni politicara … Ljudi moji nama stoka diriguje zivotom,a mi i dalje zalimo za pokojnim Titom. Niko da se covjeka okani… 21. vijek jebote,treba da ga se okanimo,pocnemo zivjeti sadasnjost i buducnost … JoCk !! Neka onih mazluma na vlasti,pa cemo da budemo kao i do sada – u qrcu. (:

Sv.Helena

svetahelena
Kao da vas ovo zanima !!

2 komentara

Komentariši